Justin Bieber yrittää saada rakkaansa takaisin – mallikaunotar syynä eroon?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman seuratuimpien teinipariskuntien joukkoon lukeutuneet popparit Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat huhujen mukaan reilu viikko sitten. Disney-kaunottaren kerrotaan jättäneen laulajarakkaansa yhteisen ajan puutteen ja luottamuspulan takia.

Nyt 18-vuotiaan Justin Bieberin uutisoidaan haikailevan vanhemman tyttöystävänsä perään. Supertähti yrittääkin tehdä kaikkensa, jotta hän saa 20-vuotiaan Gomezin takaisin käsipuoleensa. Lähteen mukaan nuoripari on eronnut seurustelusuhteensa aikana jo usemman kerran. He seurustelivat lähes kahden vuoden ajan.

– Selena jätti Justinin noin viikko sitten. Heidän kaukosuhteensa muuttui hankalaksi ja Selenalla oli luottamusongelmia. Suhde ei vaan toiminut, lähde kertoi TMZ-sivuston mukaan.

Justin Bieberin on jo huhuttu villiintyneen sinkkuelämästään, sillä hänen väitetään iskeneen silmänsä Victoria’s Secret -mallikaunotar Barbara Palviniin. Bieber ei vahvistanut erohuhuja tuoreimmassa haastattelussaan, mutta ei myöskään kiistänyt niitä. Hän muun muassa kertoi, ettei tiedä, ”mitä hänen elämässään on tällä hetkellä meneillään”.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.