Robbie Williams tylyttää suosikkilaulajaa: ”Suosio ei kestä pitkään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams oli jättänyt vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi menestyksekkäälle soolouralle. Laulajatähti paljasti äskettäin katuvansa sitä, ettei hän kuvannut villeinä nuoruusvuosinaan seksivideota.

38-vuotias laulajatähti tuli tunnetuksi manageri Nigel Martin-Smithin kasaamasta Take That -poikabändistä, mutta nykyisille ”tuotetuille” poptähdille ei mieheltä heru arvostusta. Tuorein Robbie Williamsin tylytyksen kohde on brittiläinen laulajatar Jessie J. The Sun -lehden mukaan Robbie totesi hollantilaiselle televisiokanavalle, että Jessie J:n ura tulee kestämään korkeintaan 18 kuukautta. Myöskään laulukilpailut, kuten The Voice UK, eivät saa laulajatähdeltä arvostusta.

– En katso sitä. Emotionaalinen matka kilpailijoiden kanssa on vaikeaa. Olen kyllästynyt seuraamaan kilpailijan tunteellista tarinaa, kun hänellä on ollut elämässään vaikeaa ja sitten da, da, da, blaa, blaa, Robbie Williams kommentoi.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.