MTV-juontajatar paljasti: ”En ole nukkunut kahteen kuukauteen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti, malli ja näyttelijätär Vanessa Lachey, entinen Vanessa Minnillo, meni viime vuonna naimisiin poppari Nick Lacheyn kanssa. Pariskunnan häissä oli vain 35 vierasta. Syksyllä kaunotar synnytti heidän Camden-esikoispoikansa.

Nyt 32-vuotias Vanessa Lachey kertoi, ettei hän ole juurikaan nukkunut poikavauvansa syntymän jälkeen. Naisen mukaan äitiys on vienyt veronsa, sillä hän ei ole nukkunut kunnolla aikoihin. Vanessan päivät kuluvatkin vaippojen vaihtamisen ja vauvan syöttämisen parissa.

– En ole nukkunut kahteen kuukauteen. Vaippojen vaihtamiseen ja syöttämiseen menee todella kauan aikaa. Se on kuitenkin sen arvoista, Vanessa Lachey kertoi Us Weekly -lehdelle.

Vanessa Lachey ei kutsunut Helen Bondoci -äitiään taannoisiin häihinsä. Stripparina työskennellyt äiti jätti tyttärensä tämän ollessa yhdeksänvuotias, eivätkä äiti ja tytär ole sittemmin pitäneet yhteyttä. Rahakkaan uran ja vielä rahakkaamman avioliiton myötä Helen Bondoci on kuitenkin taas kiinnostunut tyttärensä tekemisistä.

Nick Lacheyn avioliitto laulaja-realitytähti Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten ja Vanessa Minnillo astui miehen elämään pian eron jälkeen. Sittemmin sukunimensä muuttanut kaunotar on seurustellut aiemmin tanssija Derek Jeterin kanssa.