Kate Uptonin kurvit kuumensivat kuvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Kurvikas blondi ikuistettiin äskettäin Skullcandy-kuulokemerkin valokuviin. Kuvauksista tehtiin myös video, jossa Kate nähdään nyt keikistelemässä bikiniasuissa kuulokkeiden kanssa. Uhkea julkkisneitokainen antaa muotojensa puhua omaa kieltään, ja kokonaisuudesta muodostuikin varsin kuuma sessio.

Kuva: Splash, Skullcandy
Kuva: Splash, Skullcandy

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.