Nyt näkyi läpi! Twilight-tähti rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen. Parhaillaan molemmat kiertävät maailmaa markkinoimassa seuraavaa Twilight-elokuvaansa.

Nyt Twilight-elokuvien päänäyttelijät esiintyivät Los Angelesissa järjestetyssä ensi-illassa parhaimmat päällään. Bella Swan -roolihahmoa esittävä 22-vuotias Kristen Stewart asteli punaiselle matolle beigen värisessä läpikuultavassa asussa. Neitokainen oli kuitenkin muistanut pukea ylleen alushousut.

Parhaillaan Kristen Stewart nähdään valkokankaalla Matkalla-elokuvassa, joka on herättänyt kohua Kristenin alastonkohtauksilla. Hän on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä pettämisskandaalin vuoksi. Skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.