Viides rintaleikkaus oli liikaa – Katie Price oli menettää jättirintansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Äskettäin 34-vuotias povipommi erosi poikaystävästään Leandro Pennasta ja joutui tämän nettisolvausten kohteeksi. Nyt Katie Price on avautunut uusimmassa haastattelussaan viidennestä rintaleikkauksestaan, jolla oli pelottavat jälkiseuraukset. Hänen jättikokoinen rintamuksensa nimittäin tulehtui operaation tuloksena.

Belgiassa tehty toimenpide sai brittijulkkiksen voimaan pahoin ja kaunotar kiidätettiin sairaalaan kolme kertaa tulehtuneiden leikkaushaavojen takia. Uhkea realitytähti myöntääkin kokeneensa helvetin uusien rintojensa takia.

– Voin niin huonosti ja kuumeisesti, että perheeni soitti ambulanssin ja minut kiidätettiin sairaalan ensiapuun. Lääkärit puhdistivat haavat ja toivoivat sen parantuvan antibiooteilla. Kirurgi sanoi, että jos infektio olisi levinnyt, hän olisi ottanut implanttini pois, kertoi Katie Price The Sun -lehdelle.

Sinkkuuntunut julkkisneito tietää maksaneensa muodoistaan kovan hinnan. Hän ei kuitenkaan kadu leikkausta, vaan sanoo sen olleen paras tähän mennessä tehty operaatio. Katie myös painotti suurennuttaneensa rintojaan itsensä takia, ei miellyttääkseen muita.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella. Price on ollut naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.