Tämä koira ei todellakaan halua lenkille – protestista ihastuttava video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat koirat rakastavat lenkille lähtöä, mutta poikkeus tekee kuitenkin säännön. Joidenkin koiranomistajien täytyy nimittäin vältellä mainitsemasta vahingossa sanoja ”lenkki” tai ”ulos” koiransa kuullen, sillä nelijalkaiset saattavat innostua liiankin helposti ulkoilmaan pääsemisen mahdollisuudesta.

Jotkut koirat ovat kuitenkin toista maata.

Kuva: YouTube

Andrew Pugliese -niminen Youtube-käyttäjä on nyt lisännyt verkkoon videon, jossa hän yrittää saada tamaskankoiraansa Rikkua lähtemään lenkille. Koiraa ulos lähtö ei näytä kuitenkaan innostavan, vaan se jää mielenosoituksellisesti makaamaan lattialle, huolimatta omistajansa yrityksistä vetää itseään mukaansa. Videon nimi on ironisesti ”Rikku menee lenkille”.