Vitsin karu seuraus: Näyttelijätär oli tietämättään 20 vuotta naimisissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla liikkuu paljon tarinoita siitä, miten ihmisten avioliitot ovat syystä tai toisesta menneet pieleen pariskunnan erimielisyyksien takia. Joskus ihmiset saattavat kuitenkin olla naimisissa jopa tietämättään.

Nyt niin on käynyt amerikkalaiselle komediennelle, Janeane Garofalolle, joka oli kahden vuosikymmenen ajan naimisissa entisen poikaystävänsä kanssa tietämättä asiasta mitään. 48-vuotias stand up -koomikko ja näyttelijätär kertoi menneensä naimisiin poikaystävänsä Rob Cohenin kanssa vuonna 1991 vitsinä.

Hän ei kuitenkaan tiennyt, että valat olivat jääneet voimaan. Kliseisesti humalassa Las Vegasissa toimitettu aviolupaus kantoi näihin päiviin asti. Sinkkuna elävä nainen ymmärsikin tilanteen vasta, kun tämän eksä oli omien naima-aikeidensa takia törmännyt vanhoihin voimassaoleviin valoihin. Pari erosi nopeasti tämän jälkeen.

– Menimme naimisiin kännissä Vegasissa… Tapailimme muutaman vuoden, ja menimme naimisiin taksissa läpi ajettavassa kappelissa. Luulimme, että olisi vielä pitänyt mennä oikeustalolle allekirjoittamaan paperit, joten kuka olisi arvannut, että valat pitivätkin? Kommentoi Janeane Garofalo New York Post -lehdelle.