Johnny Depp järjesti tyttärelleen jamit One Directionin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt 49-vuotias Johnny Depp on järjestänyt ihastuttavan fanitapaamisen 13-vuotiaalle Lily Rose -tyttärelleen. Mies nimittäin kutsui maailman suosituimman poikabändin, One Directionin, luokseen Los Angelesin kotiinsa. Hollywood-tähden tytär saikin silmänruokaa ennemmän kuin kyllikseen, kun Depp innosti laulajaurokset yhteiseen soittohetkeen kanssaan.

– Hän toi esiin pianonsa ja kitaroita pojille testailtavaksi, ja he pitivät pienen jamisession. Lily Rose katseli punastelevien ystäviensä kanssa, kun hänen isänsä liittyi väliaikaisesti maailman suosituimpaan poikabändiin, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Depp tarjoili Harry Stylesille, Niall Horanille ja bändikumppaneille myös lasillisen viskiä, ovathan nuorukaiset jo tarpeeksi vanhoja voidakseen laillisesti nauttia kyseistä alkoholijuomaa. Yhtye on ollut jatkuvasti huomion keskipisteessä Yhdysvalloissa ollessaan. Äskettäin he vierailivat Ellen DeGeneresin juontamassa keskusteluohjelmassa ja joutuivat 5.000 fanin ympäröimäksi.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.