Pankkiautomaatti sekosi – jakoi asiakkaille liikaa seteleitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin tietoja pankkiautomaateista, joiden toiminta on tavalla tai toisella häiriintynyt vikojen takia. Joskus automaatit ovat tästä syystä antaneet asiakkaille liian vähän seteleitä, mutta joskus myös liikaa.

Eilen Skotlannissa sijaitseva pankkiautomaatti sai suuren suosion, kun selvisi, että se jakoi seteleitä ilmaiseksi. Bank of Scotlandin automaatti antoi nimittäin teknisen vian takia asiakkaille noston yhteydessä tuplamäärän seteleitä.

Tieto tapauksesta levisi nopeasti ja paikalle ilmestyi pian satojen ihmisten jono, Telegraph raportoi. Iloa ei jatkunut kovin pitkään, sillä pankki onnistui sulkemaan automaatin. Ennen sitä paikalle hälytetyt poliisit estivät automaatin käyttämisen, kunnes se saatiin suljettua. Viranomaiset ottavat yhteyttä automaatilta rahaa nostaneisiin.