Rihanna erikoisella 777-kiertueella – juhlii fanien ja median kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Rihanna valmistautuu parhaillaan 16. marraskuuta päivänvalon näkevän Unapologetic-albuminsa julkaisemiseen. Kaunotar on nyt julkistanut lähtevänsä seitsemännen studioalbuminsa kunniaksi kiertueelle. Erikoinen 777-kiertue saa alkunsa Mexico Citystä, Meksikosta, muutamaa päivää ennen albumin lanseeraamista ja se jatkuu yhteensä seitsemään eri maahan.

Laulajatar aikookin juhlia kuin kunnon supertähti, ja on kutsunut mukaansa kiertueelle joukon onnekkaita fanejaan sekä yli 100 median edustajaa. Boeing 777 -lentokone kuljettaa laajaa seuruetta konserttimaasta toiseen. Keikkapaikkoihin lukeutuvat Toronto, Tukholma, Pariisi, Berliini, Lontoo ja New York.

– Halusin siitä rock ’n’ roll -seikkailun. Luulen, että kun koko rundi on ohi, se on upein asia, jonka olen tehnyt. Olen todella innoissani, kertoi Rihanna Breaking News -sivustolle.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.