Sharon Osbournen hurja laihdutus – 12 kiloa lähti Atkinsilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Äskettäin Osbournen perheen emäntä paljasti poistattaneensa molemmat rintansa rintasyöpäriskin takia. Nyt 60-vuotias teräsnainen on kertonut onnistuneensa laihduttamaan useita kiloja Atkinsin dieetillä. Hänelle painonpudotus on osa elämäntapamuutosta.

– Olen laihduttanut 12 kiloa Atkinsin dieetillä. Haluan pudottaa vielä muutaman kilon, ja se tapahtuu itsestään ajan kanssa, kertoo Sharon Osbourne US-lehdelle.

Osbourne kertoo kärsineensä ylipainosta koko elämänsä ajan. Hän sanoo painonsa vaihdelleen ääripäästä toiseen. Sharon ei halunnut olla 60-vuotispäivänään lihava, joten hän aloitti painonpudotuksen. Hän kertoo haluavansa olla terve perhettään varten ja nauttiakseen elämästä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.