Tulisa Contostavlosin rintamus pullisteli – takki ei mahtunut kiinni ja paita jäi kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar paljasti äskettäin, ettei hän kuumasta statuksestaan huolimatta saa miesten huomiota.

Brittiläisen FHM-lehden äänestyksessä seksikkäimmän naisen tittelin voittanut Tulisa on nyt kuvattu Lontoossa sijaitsevan Heaven-klubin G-A-Y -tapahtumassa varsin näyttävässä asussa. Ilmeisesti popparin paita oli jäänyt kotiin eikä takkikaan mahtunut kiinni.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.