Cameron Diaz syttyy nakuilusta: ”Tunnen oman seksuaalisuuteni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Cameron Diaz nähtiin äskettäin valkokankaalla Mitä odottaa kun odotat -elokuvassa latinotähti Jennifer Lopezin kanssa. Seuraavaksi hänet nähdään Gambit-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden puolella.

40-vuotias kaunotar on nyt kertonut nauttivansa seksikkäistä kuvaussessioista, joissa hän voi riisua vaatteensa kameran edessä. Cameron on tyytyväinen omiin muotoihinsa, eikä pelkääkään tämän takia paljastavia otoksia, joissa hänet nähdään esimerkiksi pelkissä alusvaatteissa.

– Se voimaannuttaa. En ole enää mikään nuori tyttö. Olen nainen, ja tiedän miten kannan itseni. Tunnen oman seksuaalisuuteni. Jokainen nainen haluaa olla olla objekti, kertoo Cameron Diaz Sunday Times -lehdelle.

Viime keväänä Cameron Diaz paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa pornoa ja katsovansa sitä hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Hän on seurustellut muun muuassa Alex Rodriguezin ja Jared Leton kanssa.