Eläimillä on näyttelijäntaitoja – esittävät kuollutta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monilla eläinlajeilla on synnynnäinen taito näytellä kuollutta vaaran hetkellä. Joidenkin lemmikin omistajien tiedetään myös opettaneen kyseisen tempun omille eläimilleen.

Kuva: YouTube

Nyt tällaisista tapauksista on koottu hulvaton videokooste, jossa nähdään näyttelijänlahjoja omaavia lemmikkejä. Videolla esiintyy useita koiria, jotka ”kuolevat” omistajansa luotiin. Eläimet heittäytyvät välittömästi maahan liikkumattomina kuullessaan omistajansa suusta aseen pamahdusta matkivan äänen.

Koosteessa nähdään myös kuollutta näyttelevä delfiini, joka esittää menehtyvänsä eläinohjaajan luotiin. Ohjaajan matkiessa ampumisääntä vesieläin vajoaa välittömästi pinnan alle. Palkkioksi se saa onnistuneesta tempusta kalaherkun.