Nicole Coco Austin niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hip hop -tähti Ice-T:n vaimona, mutta paparazzien rakastama neito on onnistunut jo varsin hyvin rakentamaan uraa julkisuudessa. Äskettäin muodokkaan kaunottaren kerrottiin tähdittävän omaa Peepshow-burleskiesitystä.

Nyt uhkea Coco on jälleen julkaissut Twitter-blogissaan härskin otoksen, jossa 33-vuotias nainen on kirjaimellisesti levittänyt haaransa katsojan silmien eteen. Ekshibitionistisista taipumuksistaan tunnettu julkkistyrkky on verhonnut vartalonsa kuvassa postimerkkikokoisiin bikineihin.

– Katsokaa tätä kuvaa. Näyttää siltä kuin levitoisin maan pinnan yläpuolella. Itse asiassa istun pienen laatikon päällä, kirjoitti Coco Twitter-blogiinsa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.