Usherin ex-vaimo vararikossa – rahattomuus vei ensin pojan ja nyt oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Usher asetti äskettäin jäihin riitaisan huoltajuuskiistansa ex-vaimonsa Tameka Fosterin kanssa, koska hänen poikapuolensa kuoli vesiskootterionnettomuudessa. 11-vuotias Kyle Glover irrotettiin hengityskoneista, koska perheellä ei ollut varaa sairaalamaksuihin eikä Usher suostunut niitä maksamaan.

Nyt poptähden ex-vaimo Tameka Foster on haastettu oikeuteen, koska nainen ei kyennyt maksamaan vuokraamiensa georgialaisten kiinteistöjen vuokria. Foster on vuokraisännälle velkaa 37.000 dollaria, eli 30.000 euroa. Antelope Valley Plaza haastaa neitokaisen myös myöhässä olevien maksujen ja verojen takia.

Foster pitää kiinteistöissä lasten leikkipaikkaa. TMZ-sivuston mukaan nainen on syyttänyt vuokraisäntäänsä Antelope Valley Plazaa sopimuksen rikkomisesta ja hän on myös pyytänyt yritystä luopumaan syytteistä.

Nainen saattaa menettää pian myös kotinsa, sillä Usherin kerrotaan suunnittelevan Tamekan asuttaman kartanon myyntiä. Hän on jo käskenyt eksänsä muuttamaan paikasta pois. Neidon kerrotaan olevan tilanteesta murtunut, sillä hän on taistellut taloustilanteensa kanssa parin erosta lähtien.

Kyle Gloverin kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui heinäkuussa Lanier-järvellä Atlantassa, kun vesiskootteri törmäsi poikaan ja hänen 15-vuotiaaseen naispuoliseen ystäväänsä. Huhujen mukaan vesiskootteria ajoi 38-vuotias Jeffrey S. Hubbard, joka on Usherin perheystävä. Vesiskootterin kerrotaan osuneen Kyle Gloveria päähän, minkä jälkeen hänet todettiin aivokuolleeksi.