Hämähäkki puri naista: ”Ihme että selvisin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillakin ihmisillä on araknofobiaksi kutsuttu pelko hämähäkkejä kohtaan. Eräällä brittinaisella pelot kävivät toteen, kun kotitaloudesta löytyneen hämähäkin purema aiheutti hänelle vakavan vaaratilanteen.

Wallingtonissa asuva Natalie Hemme tuli hämähäkin puraisemaksi omassa sängyssään. Normaalisti harmittoman otuksen purema aiheutti kuitenkin naisen käteen suuren turvotuksen, joka tukki sen normaalin verenkierron. Tämä aiheutti lopulta raajaan kuolion.

31-vuotiaan neitokaisen käsi näyttikin lopulta aivan autokolarissa vammautuneelta. Kirurgit suunnittelivat amputoivansa Natalien käden, mutta he onnistuivat kuitenkin pelastamaan sen viidellä eri operaatiolla. He laittoivat muun muassa käteen pehmytkudosta hänen reidestään.

– Se oli tuskaa. Ihme, kun selvisin. Voisit odottaa tällaista tapahtuvaksi Australiassa, et Surreyssä. En voi uskoa, että tämä kaikki tapahtui hämähäkin pureman takia, kommentoi Natalie Hemme The Sun -lehdelle.