Näissä hotelleissa ökyrikkaat asuvat: 7 tähden hotelli ei olekaan ykkönen

Matkailu · Stara.fi

Maailman suurin matkailualan arvostelupalvelu Tripadvisor on listannut ympäri maailmaa hotellit, joissa erityisesti ökyrikkaat majoittuvat reissuillaan. Näihin hotelleihin ei kenellä tahansa ole varaa, eikä vuosiksi loppuuvarattuihin paratiiseihin usein pääse edes rahalla.

Hieman yllättäen maailman parhaaksi hotelliksi usein väitetty seitsemän tähden Burj Al Arab Dubaissa ei sijoittunut listalla ykköseksi, vaan joutui tyytymään viidenteen sijaan. Ykköseksi listalla nousi sen sijaan Thaimaan Chiang Saenissa sijaitseva Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, joka on nimensä mukaisesti eräänlainen telttahotelli. Hotelli on niin suosittu, että sieltä on lähes mahdoton saada huonetta.

Kuva: Four Seasons

Tented Camp Golden Triangle ei ole kuitenkaan ainoa ökyrikkaiden suosima hotelli, sillä listalla toiseksi sijoittui Karibian Antigualla sijaitseva Jumby Bay Rosewood Resort. Kolmannelle sijalle rankattiin Malediiveillä Baan atollilla sijaitseva Anantara Kihavah Villas ja neljännelle Kroatian Makarskassa sijaitseva Hotel Osejava. Vasta viidentenä oli siis Dubain purjehotelli, eli Burj Al Arab. Tammikuun lopussa perushuone seitsemän tähden hotellissa maksaa noin 1.500 euroa.

Kuva: Stara