Selena Gomez kiidätetty sairaalahoitoon!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-kaunotar Selena Gomez on ollut viime päivinä tiiviisti otsikoissa, sillä hänen uutisoitiin jättäneen 18-vuotiaan poikaystävänsä Justin Bieberin aiemmin tässä kuussa. Sittemmin pariskunnan on kerrottu sopineen välirikkonsa ja palanneen takaisin yhteen.

Nyt 20-vuotiaan Selena Gomezin uutisoidaan joutuneen sairaalaan Los Angelesissa. Näyttelijä-poppari oli työstänyt maanantaina uutta musiikkiaan levytysstudiossa, kun hän joutui keskeyttämään äänityssession kurkkukivun takia.

Selena Gomezin isäpuoli sairastaa parhaillaan keuhkoputkentulehdusta, joten neitokainen uskoi saaneensa tartunnan. Lääkärit suorittivat laulajalle tutkimuksia, ja tulokset saadaan vasta muutaman päivän päästä. Gomezin uskotaan kuitenkin olevan kunnossa, TMZ-sivusto uutisoi.

Selena Gomez ja Justin Bieber ovat seurustelleet noin kahden vuoden ajan. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.