Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani konserttisaleihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Afrikan Tähti -albumillaan kultaa myyneen Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtyeen konserttisalikiertue käynnistyy huhtikuussa. Esiintymiset tulevat olemaan koko kansan olohuoneita, joissa kuullaan pääosin viimeisimmän pitkäsoiton kappaleita.

– Me olemme Karavaanin kanssa innoissamme tulevasta konserttisalikietueesta. Näissä konserteissa yhtye soi äärisävyissä, pienestä ja intiimistä mennään isoon voimakkaaseen remellykseen. Konserttisalit ovat olleet aina huippuhetkiä, yleisö istuu alussa hiljaa, mutta positiivisen energian aistii, Tuure Kilpeläinen kertoo.

Vierailevana artistina on Yona, joka on duettoparina Tahtoisin, tahtoisin -kappaleessa. Lavalla nähdään itämaan matot sekä muuta vielä määrittelemätöntä ”rojua”, joka musiikin kanssa tekee Karavaanin illasta kaikkien yhteisen olohuoneen.