Supertähden äiti hyödyntää sumeilematta poikansa kuuluisuutta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat julkkistähdet ovat tehneet kuuluisuutensa myötä myös perheenjäsenistään tunnettuja henkilöitä. Esimerkiksi maailman suosituimman teinitähden Justin Bieberin Pattie-äiti on nykyisin seurattu julkkiskaunotar. Nyt erään toisen teinipopparin äidin kerrotaan hyötyvän poikansa maineesta.

One Direction -yhtyeen 18-vuotiaan jäsenen Harry Stylesin äiti nimittäin käytti poikansa kuuluisuutta hyväksi autokaupoissa. Anne Cox -niminen äiti laittoi äskettäin Mini Cooper -merkkisen autonsa eBay-verkkohuutokauppaan myytäväksi. Julkkispojan äiti asetti menopelin lähtöhinnaksi 6.000 puntaa, eli noin 7.800 euroa.

Myyntisivulla Anne Cox kertoi saaneensa auton Harry Stylesilta viime vuonna äitienpäivälahjaksi. Nainen toivoi poikansa kuuluisuuden auttavan häntä saamaan korkeita tarjouksia menopelistään. Lisäksi myyntitekstissä mainostettiin, että auton ”onnellinen voittaja” saa tavata Anne Coxin henkilökohtaisesti oston yhteydessä. Mini Cooper saatiin myytyä nopeasti eräälle Newcastlessa asuvalle naiselle.

– One Direction -yhtyeestä tuttu Harry Styles osti tämän upean auton Anne-äidilleen viime vuonna äitienpäivälahjaksi. Saat myös yhteiskuvan Annen kanssa, eBay-sivustolla luki.

Poppari Harry Styles on ystävien mukaan kiinnostunut vanhemmista naisista. One Direction -tähti muun muassa oli taannoin seksisuhteessa 32-vuotiaan televisiojuontajan kanssa. Teinilaulajan väitetään myös viettäneen intiimin yön erään varatun radiojuontajan kanssa. Kiharahiuksinen hurmuri flirttailee antaumuksella innokkaille ihailijoilleen keikoilla, ja pyytää silloin tällöin kaunottaria backstagelle.