Suhde lämpenee? Justin ja Selena lupautuneet yhteisiin työprojekteihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin ja hänen Disney-tyttöystävänsä Selena Gomezin erossa on ehditty lyhyen ajan sisällä läpikäydä erilaisia vaiheita. Pari on päässyt totaalisesta välirikosta jonkinlaisiin väleihin, sillä heidän on kerrottu tavanneen toisiaan jo useamman kerran.

Supertähden ympärillä pyörivistä huippumalleista ja viihdemaailman kaunottarista huolimatta Bieberin uutisoidaan haluavan palata yhteen mielitiettynsä kanssa. Nyt uusimpien raporttien mukaan he työskentelevät yhdessä tulevaisuudessa. Molemmat nähdään nimittäin Adidas Neo -urheiluvaatemerkin kasvoina.

Selena Gomez antoi vastikään lausunnon, jossa hän kertoi solmineensa työsopimuksen Adidas-brändin kanssa. Bieber taas on ollut kyseisen urheilujätin leivissä kuukauden ajan. Pari saattanee tehdä enemmänkin ammatillista yhteistyötä, sillä Justin Bieber suunnittelee oman vaatekokoelman suunnittelemista, uutisoi Female First -sivusto.

Gomezilla on kokemusta oman vaatemerkin lanseeraamisesta, sillä hänen Dream Out Loud -kokoelmansa on myynyt erinomaisesti Yhdysvalloissa K-Mart-kauppaketjun liikkeissä. Tähti onkin kertonut Teen Vogue -lehden haastattelussa yllättyneensä vaatteidensa suosiosta. Hän myös haluaa tulevaisuudessa ottaa enemmän osaa niiden suunnitteluprosessiin.