X Factor -tuomari pokasi varatun miehen: ”Hän on kodinrikkoja!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar paljasti äskettäin, ettei hän kuumasta statuksestaan huolimatta saa miesten huomiota.

Nyt 24-vuotiaan Tulisa Contostavlosin uutisoidaan viihtyneen Newcastle-jalkapallojoukkueessa pelaavan Danny Simpsonin kanssa. Laulajattaren huhutaan käyneen jo useilla treffeillä futistähden kanssa. Popkaunotar onkin saanut vihaa niskaan ihastuksensa raskaana olevalta tyttöystävältä Stephanie Wardilta.

– Olen ollut Dannyn kanssa jo seitsemän vuoden ajan. Olen huolissani, että Danny on pettänyt minua. Tulisa on kodinrikkoja ja hän on tuhonnut perheeni, 25-vuotias Stephanie Ward kertoi The Sun -lehdelle.

Stephanie Wardilla ja Danny Simpsonilla on Skye-Lorena-niminen tyttölapsi. Brunette odottaa parhaillaan on-off-pariskunnan toista vauvaa. Verkossa on levinnyt viime päivinä paparazzikuvia, jossa Tulisa nähdään muun muassa poistumassa hotellista futistähden kanssa.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.