Twilight-tähti Kristen Stewart häpeää seksikohtauksia: ”Haluan ampua itseni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen. Parhaillaan molemmat kiertävät maailmaa markkinoimassa Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvaa.

Bella Swan -roolihahmoa esittävä 22-vuotias Kristen Stewart on nyt paljastanut häpeävänsä uusimman vampyyrielokuvan seksikohtauksia. Hän ei omien sanojensa mukaan halua katsella itseään intohimoisissa kohtauksissa valkokankaalla. Stewart ei tee mielestään tarpeeksi uskottavasti hekuman ilmeitä.

– On todella hienoa katsella omaa kuvaansa, kun yrität tehdä seksikkäitä ilmeitä. Se on todella absurdia, haluan ampua itseni, kertoi Kristen Stewart Conan-keskusteluohjelmassa.

Parhaillaan Kristen Stewart nähdään valkokankaalla Matkalla-elokuvassa, joka on herättänyt kohua Kristenin alastonkohtauksilla. Hän on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä pettämisskandaalin vuoksi. Skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.