Pääsikö räppäri Paris Hiltonin housuihin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on jälleen tehnyt paluuta viihdelehtien otsikoihin. Hiljattain hän herätti laajaa kohua verkkoon päätyneillä homoja haukkuvilla kommenteillaan. Myös Parisin päätös avata laukkuja myyvä liikke muslimien pyhään kaupunkiin Mekkaan on kerännyt kritiikkiä nettikäyttäjien keskuudessa.

Nyt Paris Hilton on lyöttäytymässä yhteistyöhön toisen, lähes samassa suhteessa mielipiteitä jakavan julkkiksen, amerikkalaisen räppärin Lil Waynen kanssa. Hiphop-artisti vierailee seurapiirikaunottaren tulevan levyn Last Night (I Wanna Bang You) -nimisellä kappaleella. Female First -verkkosivuston mukaan Paris on jo pitkään halunnut tehdä yhteistyötä Lil Waynen kanssa. Kappaleen lyriikat herättävät mielenkiintoisia ajatuksia.

– Viime yönä vietin aikaa hänen kanssaan, minulla on 99 ongelmaa, mutta ei yhtäkään hänen kanssaan. Sori vaan, mutta v*tut kameroille, haluan viettää yön Pariisissa, Lil Waynen kerrotaan räppäävän kappaleella.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Ihmissuhderintamalla Paris Hilton on viihtynyt viime aikoina suomalaistaustaisen miehen, 21-vuotiaan River Viiperin, käsipuolessa. Näyttelijä Riitta Viiperin poika on luonut menestyksekästä uraa mallina.