Tähtipariskunnan avioliitto kriisissä – terapia ei auttanut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar LeAnn Rimes kirjautui syksyllä vieroitushoitoon stressin, huonovointisuuden ja henkisten ongelmien takia. Terapia ei ole kuitenkaan auttanut Rimesin yksityiselämän myrskytuulia, sillä tuoreimpien huhujen mukaan tähden avioliitto on kriisissä.

LeAnn Rimesin ja hänen aviomiehensä Eddie Cibrianin rakkaus rakoilee, koska näyttelijäkomistuksen kerrotaan olevan täysin kyllästynyt vaimonsa ympärillä pyörivään kaaokseen. LeAnn Rimes on ollut viime viikkoina tiiviisti otsikoissa, koska hän haastoi erään nettikiusaajan oikeuteen.

– Oikeusjupakka vain jatkuu. Eddie ei jaksa enää draamaa. Hän haluaa omaa aikaa selvittääkseen ajatuksiaan, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Aviomiehen väitetään myös olevan kateellinen vaimolleen, jonka ura on kovemmassa nosteessa kuin Cibrianin. Laulajattaren kerrotaan haaveilevan yhteisestä lapsesta 39-vuotiaan miehensä kanssa. Eddie Cibrianilla on edellisestä avioliitostaan kaksi poikaa, Jake ja Mason.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.