Tenniskaunotar lomakuvissa bikineissä – muhkea peppu varasti huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodokas tennistähti Serena Williams on voittanut uransa aikana useita Grand Slam -turnauksia ja ollut WTA:n maailmanlistalla ykköstilalla. Floridassa asusteleva kaunotar nähdään usein lehtien palstoilla näyttävissä kuvissa.

Nyt kurvikas tenniskaunotar on julkaissut itsestään bikiniotoksia Twitter-blogissaan. Niissä Serena nähdään Bahamasaarilla lomailemassa, ja hän onkin sonnustautunut helteeseen sopiviin asuihin. Tähden yllä nähdään tämän vartalon muotoja korostavia bikini- ja uima-asuja.

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995 ja on sittemmin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi Serena nousi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. 31-vuotias Serena on voittanut urallaan muiden muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti.