Rocktähti kutsui 18 000 fania jatkoille yökerhoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Legendaarinen Aerosmith-yhtye on villinnyt faneja jo vuodesta 1970 lähtien. Laulaja Steven Tylerin luotsaama bändi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 150 miljoonaa levyä.

Nyt Tylerin kerrotaan aiheuttaneen kaaoksen newyorkilaisessa Darby-yökerhossa kutsumalla 18.000 faniaan Madison Square Gardenilla pidetyn Aerosmith-keikan jatkobileisiin. Sadat fanit ottivat miehen sanat tosissaan ja ilmestyivät klubille. Turvamiehet kuitenkin käännyttivät heidät pois paikalta, kertoi New York Post -lehti.

Tyler nähtiin vielä jokin aika sitten American Idol -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa Jennifer Lopezin ja Randy Jacksonin kanssa. Sittemmin hänen ja latinodiivan tilalle kyseisen ohjelman tuomareiksi tulivat Mariah Carey, Nicki Minaj ja Keith Urban.