Näin supertähdet ökyilevät kiitospäivänä – julkaisivat netissä kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ökyrikkaat julkkistähdet eivät tunnetusti säästele rahojaan, vaan törsäävät omaisuuttaan esimerkiksi antiikkikalusteisiin ja miljoonakartanoihin. Juhlapyhinä ruoasta ei ole pulaa ainakaan Kardashianien realityperheen pöydässä, sillä tähdet saavat nauttia huippukokkien antimista.

Nyt julkkikset ovat julkaisseet verkossa otoksia kiitospäivän kattauksistaan. Otoksissa nähdään muun muassa Kardashianien hulppea ruokapöytä, jonka kattaus on kuin suoraan sisustuslehdestä. Arvokkaan näköisen astiakokonaisuuden kruunaa näyttävät kukka-asetelmat.

Laulajatar Pinkin pöytäkattaus on hieman perinteisempi. Neitokaisen kodin ruokapöydän tuolit ovat erilaisia ja pöydässä on upeita kynttilöitä. Räppäri P. Diddy puolestaan nautti kiitospäivänsä modernissa ympäristössä – nimittäin kalliissa ravintolassa. Otoksissa räppäri poseeraa paistetun kalkkunan ja Janice-äitinsä kanssa.