Syöpään kuollut Larry Hagman uskoi marijuanan parantaneen hänet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan huippusuosioon nousseen Dallas-televisiosarjan tähti Larry Hagman on menehtynyt syöpään. Hän nukkui pois perheensä julkaiseman tiedotteen mukaan perjantaina. Hagman kertoi viime vuonna sairastuneensa syöpään, mutta vielä syyskuussa tilanne ei näyttänyt pahalta.

Larry Hagman kertoi syyskuussa olevansa voittamassa syöpänsä. Hagmanin mukaan hänen parantumisprosessinsa edesauttajana oli toiminut marihuana, ja näyttelijä kertoi pitävänsä kyseistä huumetta lääkkeenä. Hagman laihtui rajujen kemoterapia-hoitojen aikana 13 kiloa. Marihuanan polttelu sai kuitenkin hänen ruokahalunsa takaisin, mikä auttoi miestä virkoamaan.

– Marihuana on lääke. Se ei ole tappanut ketään, veteraaninäyttelijä totesi Bunte-lehden haastattelussa.

Dallas-saippuasarja on yksi televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Klassikkosarjan päätähti Larry Hagman oli aikansa suurimpia televisiotähtiä, ja hän seurusteli muun muuassa Dynastia-saippuasarjan kaunottaren Joan Collinsin kanssa. Vuonna 1954 Hagman meni naimisiin ruotsalaissyntyisen Maj Axelssonin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Heidi Kristina ja Preston. Taannoin pariskunta myi Kaliforniassa sijaitsevan lukaalinsa peräti 9,5 miljoonalla dollarilla.