Spaissarin muodot käänsivät katseet lenkillä – tarjosi silmänruokaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, minkä jälkeen neito onkin treenannut jälleen kroppansa ensiluokkaiseen kuntoon.

Nyt 37-vuotias perheenäiti nähtiin lenkillä Bondi Beachilla, Sydneyssä. Punaiseen urheilutoppiin ja juoksutrikoisiin sonnistautunut Melanie herätti myös paparazzien huomion muhkealla rintavarustuksellaan, jota avaramallinen toppi ei onnistunut peittämään.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.