Grrrr, Beyonce upea näky meikittömänäkin – katso nettikuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z lukeutuvat eniten tienaaviin julkkispariskuntiin. Aviopari sai aiemmin tänä vuonna Blue Ivy -esikoisensa. Heidän kerrotaan hemmottelevan vauvaansa ökykoruilla ja hulppeilla leikkihuoneilla.

Nyt neitokainen on julkaissut otoksen levytysstudiolta, jossa hän valmistelee vielä nimeämätöntä uutta albumiaan. Kuvasta päätellen Beyonce ei ole laittanut lähes ollenkaan ehostusta kasvoilleen, jolloin fanit voivatkin ihastella miten luonnonkaunis kaunotar meikitön laulajatar on.

Kuva: Twitter

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.