Elefantista tuli taidemaalari – katso kuvat teoksesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläinten älykkyydestä on keskusteltu paljon viime vuosina akateemisessa maailmassa. Monet tutkijat ovatkin sitä mieltä, että esimerkiksi elefanteilta voi löytyä yllättäviä taitoja. Äskettäin kerroimme korealaisesta norsusta, joka oppi puhumaan kyseisen maan kieltä.

Nyt verkossa on levinnyt otoksia, joissa nähdään herttainen Karishma-elefantti lempipuuhissaan. Suloinen eläin on ikuistettu nimittäin maalausharrastuksen parissa. Otoksissa nähdään, miten eläin maalailee kärsäänsä apuna käyttäen paperille.

Otoksista päätellen elefantti on mieltynyt väreihin, sillä sen taiteilujen lopputulokset ovat iloisia ja kirjavan värisiä luomuksia. Eläin maalasi muun muassa elefantin muotoisen pahvin käyttäen punaista, oranssia, sinistä, vihreää ja keltaista väriä. Kyseinen työ huutokaupataan Ebay-verkkokaupassa, ja siitä saatavat rahat annetaan norsujen suojelu- ja tutkimustyöhön.