Kate Mossin tatuointi osoittautui miljoonien arvoiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. Maailmanlaajuisesti tunnettu kaunotar asteli vuosi sitten alttarille, kun hän meni naimisiin rokkarimiehensä Jamie Hinchen kanssa.

38-vuotias supermalli paljasti hiljattain, että hänen selkäänsä tatuoidut kaksi lintua ovat maailmankuulun taiteilijan Lucian Freudin kädenjälkeä, ja uskoo niiden olevan suuren omaisuuden arvoisia. Vanity Fair -lehden mukaan Kate Moss ystävystyi taiteilijan kanssa Lucianin maalattua hänet alastomana vuonna 2002, jolloin malli odotti tytärtään Lilaa.

– Lucian kertoi minulle tehneensä tatuointeja merimiehille ollessaan laivastossa 19-vuotiaana. Hän kertoi voivansa tehdä minullekin sellaisen, ja kysyi haluaisinko esimerkiksi jonkun eläimen kuvan. Vastasin pitäväni linnuista, Kate Moss kertoo lehdelle.

Kate Moss uskoo tatuoinnin olevan arvokas, sillä taiteilijan töistä maksetaan miljoonia. Malli vitsaileekin voivansa tehdä ihonsiirron ja myydä tatuointinsa, mikäli asiat alkavat mennä huonosti. Lucian Freud kuoli 88-vuotiaana vuonna 2011, ja Kate Moss on todennäköisesti ainoa elossa oleva ihminen, jolla on taiteilijalegendan tekemä tatuointi.

Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.