Kanye West haluaa Kim Kardashianin lopettavan realityuransa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perhe on tullut useille suomalaisillekin tutuksi lehtien otsikoiden lisäksi Rikkaat Kardashianit -realitysarjan kautta. Rikkaan uusperheen tunnetuin jäsen lienee 32-vuotias, bisneksillään valtavan omaisuuden tehnyt Kim Kardashian.

Kim nousi aikoinaan maailmanmaineeseen myös seksivideonsa ansiosta. Nyt hänen räppäri-poikaystävänsä Kanye West haluaa saada Kimin lopettamaan suositussa realitysarjassa esiintymisen. Muusikko on itsekin näyttäytynyt Rikkaat Kardashianit -sarjassa, mutta ei halua olla ohjelmassa enää mukana.

Life and Style -lehden mukaan Kanye pelkää tyttöystävänsä realitytähteyden pilaavan hänen oman ”coolin” imagonsa, ja haluaa Kimin vievän uransa uuteen suuntaan. Kimin kerrotaan kuitenkin pelkäävän äitinsä Krisin reaktiota, mikäli hän lähtee sarjasta.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esimakua uudesta White Dress -kappaleestaan, jonka uskotaan vihjaavan pariskunnan astelevan pian alttarille. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin viitataan useaan otteeseen naimisiin menoon. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.