Nicole Coco Austin on rohkea glamourmalli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodokas realitydiiva Nicole ”Coco” Austin on kuvannut räppärimiehensä Ice-T:n kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa vuodesta 2011 lähtien. Kaunotar pitää fanisuosiotaan yllä julkaisemalla aika ajoin verkossa rohkeita kuvia.

Tällä kertaa kurvijumalatar on ikuistettu merimieshenkiseen kuvaan, jossa hän poseeraa sinivalkoisessa paidassa. Cocon asun alaosa on sitäkin paljastavampi, sillä hänen öljytyn takamuksensa peittona ovat vain pikkuriikkiset stringit, jotka neito on asetellut puoliväliin omaa peppuaan.

Uhkean glamourmallin kerrottiin äskettäin saaneen työpestin Peepshow-burleskiesityksen päätähtenä Las Vegasissa. Coco myös julkaisi Twitter-palvelussa Sandy-myrskyn aikaan videon, jossa kaunokainen raportoi keskellä tuulta t-paita märkänä myrskyn vaikutuksista.