Sairaalloisen laiha suosikkinäyttelijä: ”Haluan juustohampurilaisen!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Matthew McConaughey nauttii nykyisin perhe-elämästä kahden lapsensa ja raskaana olevan vaimonsa Camila Alvesin kanssa. Näyttelijä kuvaa parhaillaan uutta elokuvaa, jota varten hän on tehnyt dramaattisen muodonmuutoksen.

Matthew McConaughey on nimittäin laihduttanut viime kuukausien aikana yli 17 kiloa The Dallas Buyer’s Club -elokuvaa varten, jossa hän näyttelee AIDS-potilasta. Tähden mukaan raju painonpudotus on aiheuttanut hänelle väsymystä ja huonovointisuutta. McConaughey odottaakin innolla sitä, että hän saa syödä jättisuuren juustohampurilaisen ranskalaisten kera.

Kuva: Splash

– Olen laihtunut liikunnalla ja ruokavalion muutoksella. En jaksa odottaa, että saan rasvaisen juustohampurilaisen. Aion syödä myös pullaa ja erilaisia juustoja, Matthew McConaughery kertoi Hitfix-sivustolle.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Näyttelijällä ja hänen Camila-vaimollaan on Levi-poika ja Vida-tytär. Pariskunta odottaa parhaillaan kolmatta lastaan.