”Katie Price googlaa itseään mieluummin kuin harrastaa seksiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Povipommi Jordan -nimellä tunnettu Katie Price nousi aikoinaan julkisuuteen jättirintojensa merkeissä. Viime aikoina hän on vaihtanut miehiään varsin usein. Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa naimisissa ollut neito erosi äskettäin argentiinalaisesta miesmalli Leandro Pennasta.

Penna on sittemmin syytänyt lokaa povekkaan exänsä niskaan. Nyt miesmalli on jälleen avannut sanallista arkkuaan ex-tyttöystävästään. Leandro Penna kertoi brittiläiselle Now-lehdelle kuinka Katie luki mielummin itseään koskevia tekstejä internetistä kuin harrasti seksiä hänen kanssaan. Tämä siitä huolimatta, että miehen itsensä mukaan hän oli vastuussa povipommin ”elämän parhaista orgasmeista”.

Leandro kertoi myös uskovansa Katien päätyvän todennäköisesti jonkin jalkapallotähden tyttöystäväksi, mikäli tämä vain onnistuisi löytämään tarpeeksi typerän futarin. Kovista haukuistaan huolimatta argentiilaismies olisi kuitenkin valmis palaamaan Pricen kanssa yhteen, mikäli hänelle vielä tulisi siihen tilaisuus.

– Hän oli yksi eniten koskaan rakastamistani naisista, ja ihmiset tekevät virheitä. Jos joku pyytää anteeksi, miksi hänelle ei voisi antaa toista mahdollisuutta?, Leandro Penna tunnustaa.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella.