Hollywood-tähden raju purkaus: ”Kristinusko pilasi urani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Baldwinien näyttelijäveljesten kuopus Stephen Baldwin on esiintynyt uransa aikana kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Epäillyt ja Bio-Dome – kuvulla kaaliin. Mies on ollut paljon julkisuudessa syvän kristinuskonsa merkeissä.

Nyt 46-vuotias Stephen Baldwin paljasti tuoreimmassa haastattelussaan olevansa vakuuttunut siitä, että hänen uskonsa kristillisiin vakaumuksiin on pilannut hänen elokuvauransa. Miehen mukaan elokuvatuottajat eivät halua työskennellä Baldwinin kanssa, koska hän on niin omistautunut kristinuskolle. Tähti ei usko, että suorasanainen kristitty voi menestyä Hollywoodissa.

– Olen kristitty ja uskoni on osa minua. Onko mahdollista menestyä Hollywoodissa suorasanaisena kristittynä? Ei ainakaan vaikuta siltä, Stephen Baldwin kertoi Good Morning America -ohjelmassa.

Stephen Baldwin on ollut naimisissa brasilialaisen suunnittelijan Kennya Baldwinin kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Pariskunta asuu New Yorkissa Nyackin kaupunginosassa. Heillä on kaksi lasta, Alaia ja Hailey Rhode. Vuonna 2006 Baldwin kampanjoi erästä pornokirjakauppaa vastaan. Mies ei nimittäin halunnut, että kyseinen aikuisviihdetuotteita tarjoava yritys sijoittuisi hänen kotinsa lähelle.