Poliisi antoi Chris Brownille porttikiellon yökerhoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina amerikkalaisartisti Chris Brown on ollut otsikoissa suhteestaan ex-tyttöystäväänsä Rihannaan. Vielä hetki sitten maailma kuitenkin kohisi hänen ja räppärikollega Draken väkivaltaisesta baaritappelusta.

Samalla klubilla juhlineet miehet yltyivät aiemmin tänä vuonna tappeluun, jossa loukkaantui myös sivullisia. Nyt kyseinen W.I.P.-yökerho on antanut poliisien käskyn takia räppäreille porttikiellon omiin tiloihinsa. Klubin sisältä kerrotaan, että kahakan takia poliisit päivystävät edelleen klubin ulkopuolella joka ilta.

– Meillä on ollut ongelmamme Draken ja Chris Brownin järjestämän tilanteen jälkeen. Poliisit eivät todellakaan halua kumpaakaan miehistä paikalle, he ovat sanoneet sen, kertoo baarin omistaja Barry Mullineaux New York Post -lehdelle.

Supertähtien surullisen kuuluisa riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa. Miehet saivat äskettäin 15 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen W.I.P.-klubin omistajilta.