Kymmenhenkinen perhe asui muuttoautossa – poliisit pidättivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Heikosta rahatilanteesta ja työttömyydestä kärsivät voivat joutua kohtaamaan tilanteen, jossa esimerkiksi autosta tulee väliaikainen nukkumapaikka. Nyt erään amerikkalaisen perheen uutisoidaan joutuneen poliisien syyniin heidän vaarallisen elämäntyylinsä takia.

Pennsylvanialaiset 41-vuotias David Detjen ja hänen 40-vuotias Rebecca-vaimonsa pidätettiin aiemmin tällä viikolla Indianassa. Poliisipysäytyksen yhteydessä selvisi, että muuttorekalla tieliikenteessä matkustaneet vanhemmat olivat laittaneet viisi lastaan ja 18 kissaansa menopelin kylmään takakonttiin.

Poliisit olivat saaneet silminnäkijältä vihjeen, jonka mukaan kyseinen perhe asui muuttoautossa. Virkavallan avatessa takakontin, he löysivät sieltä 18-vuotiaan tytön ja neljä alaikäistä lasta. Takakontissa oli perheen koko omaisuus. Poliisit löysivät sieltä myös makuupusseja, täysinäisiä bensakanistereja ja kissan häkkejä.

Tietojen mukaan avioparilla on yhteensä seitsemän lasta. Kuulusteluissa David ja Rebecca Detjen kertoivat asuvansa rekassa, koska he olivat muuttamassa Kalifornian Bernardinoon avoimien työpaikkojen perässä. The Smoking Gun -sivuston mukaan vanhemmat pidätettiin lasten laiminlyönnistä, ja heidät kuljetettiin pidätyspaikalta putkaan.