Suosikkiräppärille lääkitys: ”Aiheuttaa runsasta hikoilua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin Yhdysvalloissa suuresta suosiosta nauttiva räppäri Lil Wayne on niittänyt vuosien varrella pahan pojan mainetta istuttuaan vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Hiljattain tähden paljastettiin tehneen Paris Hiltonin kanssa kappaleen seurapiirikaunottaren tulevalle levylle.

Aikaisemmin tänä vuonna Lil Waynen lentokoneen uutisoitiin tehneen hätälaskun lokakuussa. Syynä oli räppärin saama sairaskohtaus. Nyt muusikolle on TMZ-verkkosivun mukaan määrätty reseptilääkkeitä ehkäisemään tulevia samankaltaisia kohtauksia. Lil Wayne on paljastanut lääkkeellä olevan erikoinen sivuvaikutus – hän hikoilee runsaasti.

– Ilmanraikastimeni ei ole käytössä sen aiheuttaman kovan äänen vuoksi, joten täällä on todella kuuma… En halua teidän luulevan, että olen huumeissa. Minulle määrättiin lääkkeitä kohtausten varalle, siksi hikoilen runsaasti, Lil Wayne paljasti tuoreessa MTV-kanavan haastattelussa.

Jo lapsena musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.