Perheenäiti teki järkyttävän löydön tortillasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina maailmalla on tullut ilmi tapauksia, joissa elintarvikkeista on löytynyt ikäviä yllätyksiä. Äskettäin esimerkiksi lontoolainen mies löysi Kellog’s-riisimuroistaan kuolleen hiiren.

Nyt eräs amerikkalainen perheenäiti on järkyttynyt kotikaupunkinsa McDonald’s-ravintolan annoksesta. Georgian Lawrencevillessä asuva Frances Rosario oli vienyt neljävuotiaan tyttärensä aamupalalle hampurilaisravintolaan. Kanatortillan lapselleen ostanut nainen kuitenkin järkyttyi ennen kuin tytär oli ehtinyt edes napata ensimmäistä haukkua ruoastaan. Hän nimittäin huomasi tortillan täytteiden seassa nenärenkaan.

– Otin tortillan paketista ja huomasin nenärenkaan törröttävän sen sisältä. Olen kauhistunut siitä mitä olisi voinut tapahtua, jos lapseni olisi nielaissut sen, Frances Rosario kertoi CBS Atlanta -kanavalle.

Perheenäiti soitti heti ällöttävän ja vaarallisen löydön jälkeen kyseisen ravintolan johtajalle. Nainen tyrmistyi täysin saamastaan kohtelusta, sillä pikaruokalan johtajan kerrotaan reagoineen tapahtuneeseen välinpitämättömästi. Johtaja oli muun maussa sanonut puhelimessa, että ”sellaista sattuu”. Ravintola ei ole kommentoinut tapausta julkisuudessa.