Rita Ora vei huippuroolin Rihannan nenän edestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota kotimaansa lisäksi myös kansainvälisesti. Neitokainen vahvisti äskettäin seurustelevansa Robert Kardashianin kanssa. Rakastunut pari julkaisi verkossa muun muassa kuhertelukuviaan.

Nyt 21-vuotias Rita Ora aikoo levittää siipensä Hollywoodiin, sillä tähti tullaan näkemään The Fast and the Furious 6 -elokuvassa. Rita Oran kerrotaan napanneen sivuroolin popkaunotar Rihannan nenän edestä. Umbrella-hittibiisin esittäjän kiireisen työaikataulun vuoksi elokuvatuottajat päättivät valita Britannian Rihannaksi tituleeratun Rita Oran kyseiseen rooliin.

– Rihanna vakuutti elokuvatuottajat Battleship-roolillaan, mutta hänen työaikataulunsa ei olisi sopinut elokuvan kuvauksiin. Rita Ora puolestaan säihkyi koe-esiintymisissä, ja tuottajat rakastivat hänen asennettaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Rita Ora julkaisi debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.