Robbie Williams paljasti ovelan tavan pokata naisia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hittibändi Take Thatin hajoamisen jälkeen vuonna 1996 menestyksekkään soolouran aloittanut Robbie Williams on nykyään rauhoittunut, perheellinen mies. Tuore isä on kuitenkin pitänyt itsensä otsikoissa erikoisilla kommenteillaan.

Hiljattain Williams esimerkiksi ennusti, että hänellä on jäljellä vain kaksi hyvää vuotta suosittuna poptähtenä. Laulaja on nyt paljastanut Metro-lehdelle yrittäneensä tehdä aikoinaan vaikutuksen naiseen esittelemällä tälle omaa keikkatallennettaan.

Robbie oli halukas kellistämään amerikkalaisen tytön, joka ei ollut koskaan kuullut hänestä. Niinpä hän näytti tytölle videota hänen massiivisesta Knebworth-areenan konsertistaan vuodelta 2003. Hänen mukaansa tämä oli ainoa kerta, kun hän katsoi omaa materiaaliaan kyseisestä suurkonsertista.

– Katsoin Knebworthin konserttiani kolmen kappaleen ajan, kun yritin tehdä vaikutuksen amerikkalaiseen tyttöön, joka ei ollut koskaan kuullut minusta. Sanoin, ”Tsekkaa tämä, mitäs mieltä olet?”, Robbie tunnustaa.

Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.