Coldplay-rokkari yritti tehdä ruokaa – palokunta paikalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Martin paljasti taannoin kärsineensä tinnituksesta eli korvien vinkumisesta jo kymmenen vuoden ajana.

Nyt näyttelijätär Gwyneth Paltrow paljasti, että hänen rokkarimiehensä on maailman surkein kokki. Tähden mukaan Chris Martin on nimittäin onnistunut aiheuttamaan tulipalon jo kahdesti perheen keittiössä. Nainen paljasti, että Martin on yrittänyt valmistaa vaimolleen aterian vain kaksi kertaa – ja kummallakin kerralla täysin epäonnistuneesti.

– Hän on kahdesti tehnyt minulle aterian ja tämä ei ole vitsi. Molempina kertoina palokunta tuli paikalle. Vannon kautta kiven ja kannon. Kahdesti, Gwyneth Paltrow kertoi Jamie & Jimmy’s Food Fight Club -ohjelmassa.

Näyttelijätär ei ole kuitenkaan lainkaan huolissaan perheen ruokapuolesta, sillä 40-vuotias Paltrow rakastaa kokkaamista. Tähden mukaan hän pitää itseään perinteisenä 1950-luvun kotiäitinä, joka asettaa perheensä hyvinvoinnin itsensä edelle.

Chris Martin meni naimisiin näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, kahdeksanvuotias Apple-tytär ja kuusivuotias poika Moses. Coldplay-rokkari kertoi taannoin pitävänsä avioliittoaan kuin lottovoittona. Hän myös paljasti, että Gwyneth on hänen ensimmäinen vakava suhteensa. Pariskunta on hyviä ystäviä tähtipari Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa.