Hämmentävä Justin Bieber -fanituote – kelpaisiko sinulle?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähtien fanaattisimmat ihailijat saattavat kerätä jos minkälaisia esineitä ja tavaroita, jotka muistuttavat heitä idolistaan. Joidenkin fanien tiedetään muun muassa tehneen muodonmuutoksen näyttääkseen esimerkiksi teinipoppari Justin Bieberiltä.

Nyt eBay-huutokaupassa on myynnissä fanituote, joka päätyy varmasti pian Justin Bieberin suurimman ihailijan käsiin. Thatsridonculus-nimellä esiintyvä henkilö nimittäin myy verkkokaupassa pullollisen hiekkaa, joka on kerätty Bieberin kotikaupungista Kanadan Stratfordista.

Kuva: eBay

Myyjän mukaan hiekka on kerätty teinitähden kotikaupungista ”rakkaudella”. Hän kuvailee tuotetta todella erityiseksi keräilykappaleeksi. Lisäksi läpinäkyvä pullo on koristeltu sinisillä glitter-koruilla somistetulla J-kirjaimella. Kyseinen hiekkapullo on myynnissä 39 dollarin, eli noin 31 euron, hintaan.