X Factor -kaunotar Katie Waissel riisui housunsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Katie Waissel nousi kuuluisuuteen X Factor -ohjelman myötä. Seitsemännellä tuotantokaudella kilpaillut artisti sai taannoin paljon kritiikkiä siitä, että hän menestyi ohjelmassa, vaikka hänen lauluesityksensä olivat melko heikkoja.

Nyt 26-vuotias Katie Waissel, artistinimeltään Katie Vogel, nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan esittelemässä timmiä vartaloaan. Kaunotar on viettänyt paljon aikaa kuntosalilla, sillä otoksen perusteella hänen vatsassaan ei ole tippaakaan rasvaa. Waisselin mukaan hän on parhaillaan kuntokuurilla, joka kestää kuuden viikon ajan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

X Factor -ohjelmasta pudottuaan Katie Waissel julkaisi debyyttialbuminsa. SIttemmin hänet kiinnitettiin Red Velvet -rock-yhtyeen laulajaksi. Englannin Harefieldissä varttunut laulajatar meni syyskuussa naimisiin mallikomistus Brad Alphonson kanssa. Hän seurusteli aikoinaan tuottaja Philipp Schwingerin kanssa. Heidän piti mennä naimisiin vuonna 2009, mutta molemmat jänistivät ennen alttarille astumista. Suhde päättyi myöhemmin eroon.