Kendall ja Kylie Jenner nahkamekoissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan julkkisperhe on noussut maailmankuuluisuuteen ohjelmansa myötä, ja julkisuuden onnea ovat saaneet maistaa myös perheen teinitytöt Kendall ja Kylie Jenner.

Isosiskonsa kurvi-Kimin jalanjälkiä seuraavat tytöt ovat nyt näyttäytyneet KIIS FM -radiokanavan joulupippaloissa mustissa nahkahameissa. Minimittaisiin hamosiin pukeutuneet 17-vuotias Kendall ja 15-vuotias Kylie onnistuivat saamaan paparazzien jakamattoman huomion tapahtumassa.

Teinityttöjen isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.